Avantatges

Amb la Barcelona Card i la Barcelona Card Express tens Barcelona al teu abast!
La Barcelona Card inclou museus gratuïts, transport públic gratuït (incloent-hi el transport de l'aeroport) i més de 90 descomptes en diferents espaïs culturals, de lleure i turístics de Barcelona! La Barcelona Card Express, a més del transport públic gratuït inclou més de 80 descomptes en museus i atraccions de Barcelona!
Consulta tots els seus avantatges!

Visites gratuïtes a Barcelona

La Barcelona Card dóna accés a més de 25 museus i llocs dinterès cultural de Barcelona - una entrada per persona -És una targeta intel·ligent que s'activa en el moment d'utilitzar-la per primera vegada en un d'aquests establiments.

Visitar Barcelona és així de fàcil!

Transport públic gratuït

Les targetes Barcelona Card i Barcelona Card Express, també inclouen un passi de transport que permet viatjar de franc, durant el període de validesa indicat (48, 72, 96 o 120 hores), per la xarxa de transport públic de Barcelona:metro, autobusos diürns de TMB, línies urbanes d'FGC, tramvia, tren i metro a l’aeroport i trens de Rodalies Barcelona zona 1. La validesa del transport s’activa en el moment que s’utilitza el passi de transport per primera vegada.

BCN CARD INFO

 

Aquest passi de transport no és vàlid per als autobusos nocturns ni per als transports singulars (Telefèric de Montjuïc, Tramvia Blau, Barcelona Bus Turístic). En cas que el passi de transport no funcioni correctament, adreçat als Centres TMB d’Atenció al Ciutadà on et faran el bescanvi corresponent.

Descomptes

Les targetes turístiques Barcelona Card i Barcelona Card Express, et permeten gaudir, segons la modalitat, de fins a 80 descomptes a Barcelona. T'ofereixen fins a un 60% de descompte en visites, museus, espais culturals, espectacles, establiments d’oci, i altres serveis a Barcelona.

Per gaudir dels descomptes, cal que presentis la targeta -validada amb la data i l'hora d’inici d’utilització- al personal de l’establiment col·laborador. 

BCN CARD INFO

Els descomptes de la Barcelona Card no són vàlids en combinació amb altres descomptes i/o promocions.

Altres

Amb la compra de la Barcelona Card obtindràs:
- Un plànol de la ciutat amb ubicació de tots els establiments col·laboradors de la Barcelona Card.
- Una guia de 132 pàgines amb informació sobre el funcionament de la Barcelona Card i sobre tots els establiments col·laboradors, la promoció que ofereixen per als usuaris de la Barcelona Card, els horaris d’obertura i l’accés amb el transport públic.
- Una Barcelona Shopping Card amb aventatges exclusius en més de 80 botigues.

Catalan